1. Generelle betingelser

Konkurrencen der afholdes i forbindelse med Glamfire kampagnen udbydes af Good Food Group A/S - Store Grundet Allé 71 7100 Vejle, Danmark - CVR: 54664028. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig vores konkurrencebetingelser.

2. Hvornår kan man deltage?

Konkurrencen kører fra den 8. juni 2021 til 8. august 2021.

3. Hvem kan deltage?

Alle personer over 18 år, og som er bosiddende i Danmark, kan deltage i konkurrencerne. Medarbejdere i Good Food Group A/S må ikke deltage.

4. Sådan deltager du i konkurrencerne

Indsend dit navn og email og du deltager i konkurrencen.

5. Hvad kan jeg vinde?

Når du deltager i konkurrencen har du chancen for at vinde følgende to præmier:

Førstepræmie:

  • 1 x bålfad på 100 cm i diameter
  • 1 x lækker gavekurv med produkter fra Svansø, Jakobsens og Skælskør Frugtplantage. Værdi: 2.199 DKK

Andenpræmie:

  • 1 x lækker gavekurv med produkter fra Svansø, Jakobsens og Skælskør Frugtplantage. Værdi: 1.100 DKK

Præmierne kan ikke veksles til kontanter.

6. Udvælgelse og offentliggørelse af vindere

Vinderne kontaktes direkte på enten mail eller via Facebook eller Instagram. Såfremt der ikke modtages svar på mail, Facebook eller Instagram inden for 4 dage, udtrækkes en ny vinder. Ved deltagelse i konkurrencen giver deltagerne samtykke til, at deres navn må blive offentliggjort på kampagnens hjemmeside samt på Facebook- og Instagram.

7. Personoplysninger

Når du deltager i konkurrencerne, giver du samtidig samtykke til, at Good Food Group må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for konkurrencens gennemførelse. Når konkurrencerne er afsluttet og præmierne er uddelt til vinderne, vil dine personoplysninger blive slettet.

I overensstemmelse med persondataloven har du til enhver tid ret til at få indsigt i samt til at korrigere de oplysninger, som Good Food Group har registreret om dig.